ISO Certified Company

Missie

Visietech Technical Product is een flexibele onderneming die haar partners wil voorzien van kwalitatief verspaningswerk, CNC frezen, CNC draaien en compleet geassembleerde producten. Een goed product voor de juiste prijs en met passie gemaakt. Persoonlijk contact en snelheid van handelen zijn de waarden waarmee we met partners en leveranciers een duurzame relatie aangaan.

Visie

Wij bouwen aan een duurzame relatie met passie van toegevoegde waarde voor partners en leveranciers. Door de focus te leggen op automatisering en een modern machinepark willen we hoogwaardige producten produceren waarbij de eisen van de klant centraal staan.

1707

Automatisering

Industry 4.0, ‘smart’ machining & cutting-edge technologie: Visietech heeft automatisering hoog in het vaandel staan. Met een modern machinepark produceren we hoogwaardige producten waarbij de eisen van de klant centraal staan.

1793

AS9100D certificering

Onze klanten moeten er voor 100 procent vanuit kunnen gaan dat de geleverde producten voldoen aan de specificaties en eisen op hoog niveau. Daarom werken wij bij Visietech volgens het kwaliteitsmanagementsystemen AS9100D en ISO 9001:2015. Visietech is één van de weinige bedrijven in Nederland die AS9100D-gecertifieerd is. Dit is een ISO-certificering die speciaal gericht is op de kwaliteit van lucht-en ruimtevaart. Bekijk onze certificaten.

1709

Passie

‘Small Parts, Big Creations’ is ons motto. Bij Visietech werken mensen met passie voor de maakindustrie. Wij worden nog steeds enthousiast van kleine en grote verbeteringen in onze bedrijfsvoering, we behalen altijd het perfecte resultaat en gaan geen uitdaging uit de weg.

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel: AS9100D & ISO 9001:2015

Unaniem zijn wij het erover eens: veiligheid en kwaliteit zijn onze belangrijkste speerpunten. Daarom streven we ernaar om alle certificaten, standaarden en systemen te hanteren die nationaal en internationaal in het leven zijn geroepen om de veiligheid en kwaliteit van ons werk te waarborgen. Onze dienstverlening voldoet aan alle normen en de hoogste standaarden conform AS9100D & ISO 9001:2015.

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel: AS9100D & ISO 9001:2015
1684

Flexibiliteit

Als het op de ene manier niet kan, dan kan het wel op een andere manier. We beschikken intern over korte lijnen. Ons bedrijfsproces is gericht op snelheid van inkoop, planning en korte doorlooptijden in productie.

1708

Partnerschap

Met onze klanten en leveranciers gaan we een duurzame lange termijn relatie aan. Graag zitten we al in het voortraject met onze klanten en leveranciers om de tafel om mee te denken en tot een doelgerichte ‘roadmap’ te komen.

1710

Innovatie

In onze wereld staat innovatie centraal. Robotisering, automatisering en digitalisering zijn niet meer weg te denken van onze werkvloer. We hebben een high-tech machinepark dat aan de laatste eisen voldoet om alle klantwensen te realiseren. Onze vakmensen houden hun kennis op het gebied van Industry 4.0 up-to-date: de toekomst ligt binnen handbereik!