ISO Certified Company

Wat is jouw uitdaging als CNC Draaier / Programmeur?

Wil jij als CNC Draaier / Programmeur vrijheid in je keuze van bewerkingen? Lijkt het jou leuk om onderdelen te produceren voor wel meer dan 100 interessante ondernemingen binnen de automotive, aerospace en verpakkingsindustrie? En zie je het als een uitdaging om iedere dag de processen verder te optimaliseren en winst op de doorlooptijd te realiseren? Dan is deze vacature van Visietech in Schijndel zeker iets voor jou!

Visietech richt zich op het verspanen van metalen en kunststoffen voornamelijk voor de automotive, aerospace en de verpakkingsindustrie. Begin 2020 zijn ze bekroond met een AS9100D certificering, een hoge certificering om de kwaliteit van luchtvaartproducten te waarborgen. Tevens staat dit garant voor een fijne, veilige en schone werkomgeving!

In de loop der jaren heeft Visietech flink geïnvesteerd in de afdeling met nieuwe machines van o.a. Victor, Nakamura, DMG en CMZ. Al deze machines zijn uitgerust met overnamespindels en Y- en C-assen. De meeste machines zijn voorzien van een BMO robot palletbeladingssysteem, waardoor de steltijden tot een minimum worden beperkt.

Als CNC Draaier / Programmeur ga je aan de slag met het zelfstandig programmeren en instellen van CNC draaibanken, waarbij je zelf mag bepalen of je liever on- of offline programmeert. Je bent verantwoordelijk voor diverse series tussen de 50 en max 1000 stuks en werkt met verschillende materialen.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • vastleggen van de bewerkingsmethode volgens een vaste structuur;
 • bijhouden van meerdere bewerkingscentra;
 • zowel schrijven van nieuwe programma’s als werken met bestaande;
 • bedienen van een robot belader;
 • op de hoogte blijven van nieuwe bewerkingstechnieken en gereedschappen. Dit pas je in overleg met Teamleider Draaierij toe in de productie;
 • productieoptimalisatie van bestaande producten en productieprocessen in overleg met Teamleider Draaierij .
Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Wat heeft Visietech jou zoal te bieden?

Bij Visietech heerst een open en informele bedrijfscultuur. Je komt terecht op de draaierij afdeling, bestaande uit 15 medewerkers. Vanaf je eerste dag word je volledig begeleid, zodat je fijn landt in je nieuwe werkomgeving. Je krijgt je eigen personeelsmap en er vinden meerdere contactmomenten plaats om te evalueren hoe alles verloopt. Als medewerker bij Visietech word je zeer gewaardeerd en er wordt echt met je meegedacht.

 • Direct dienstverband bij Visietech, na een half jaar een vast contract.
  Je krijgt een halfjaarcontract bij Visietech dat bij goed functioneren al na een half jaar wordt omgezet naar een vast contract!
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Aantrekkelijk salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring (€2.500 – €3.500), reiskostenvergoeding (volgens CAO), CAO Klein Metaal, pensioenregeling via Pensioenfonds PMT, 25 vakantiedagen en maar liefst 13 ATV dagen.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling.
  Visietech hecht veel waarde aan vakmanschap. Ze investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen, cursussen, etc. Zoals ze het zelf omschrijven: geen baan, maar een loopbaan!
 • Flexibele werktijden: Visietech is doordeweeks geopend van 07.30 tot 16.15. Je werkt per week 40 uur waarvan 2 uur wordt opgebouwd voor ATV dagen. Je werktijden bepaal je in overleg met jouw teamleider.
 • De mogelijkheid om 4 dagen te werken.
 • Aangemeten gehoorbescherming en een werkkledingpakket.
  Alles wordt voor je geregeld!
 • Diverse leuke personeelsuitjes.
  De personeelsvereniging zorgt gedurende het jaar voor een aantal leuke activiteiten. Denk hierbij aan gezellige teamuitjes, borrels, recepties en jubilea! Uiteraard rekening houdend met Corona op dit moment.

Ook starters of verspaners die programmeren willen leren, nodigen wij uit om te solliciteren!
 

Wat breng je mee als CNC Draaier/ Programmeur?

 • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding (bijv. richting Verspanen, WTB, etc.) en/of aantoonbare ervaring in verspanende bewerkingen.
 • Ervaring in het beheren en optimaliseren van processen.​​​​​​​
 • Ervaring met Fanuc, DMG en/ of Mastercam is mooi meegenomen, maar geen must.​​​​​​​
 • Je bent leergierig en bereid om jezelf verder te ontwikkelen.

Waar ga je werken?

Visietech is een toonaangevende Nederlandse toeleverancier van (fijn)mechanische onderdelen. Naast een werkplaats en logistiek centrum in Schijndel, werken ze samen met partners in Tsjechië (Visietech Bohemia) en een groot netwerk in Oost-Europa. Visietech verzorgt het gehele traject van begin tot eind: van productie tot en met logistiek. Gedurende dit proces is er altijd nauw en persoonlijk contact met de klant. Uiteraard beschikken ze over een modern machinepark met diverse mogelijkheden om 24/7 te produceren op zowel draai- als freesgebied.

METAALKANJERS beheert deze vacature namens Visietech. Sollicitaties dienen dan ook via Metaalkanjers te verlopen. Een goede klik tussen jou als potentiële collega en Visietech vinden we erg belangrijk. De gesprekken over de vacature, jouw achtergrond en elkaars verwachtingen vinden daarom plaats bij Visietech. Zo kunnen wij en ook jij ontdekken of er een wederzijdse klik is.

Heb je interesse in Visietech, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar 
junice@metaalkanjers.nl. Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Junice Mauriks op 06 1825 8902, ook buiten kantooruren.